studenter

Studentrabatt

STUDENTTILBUD /STUDENTRABATT HOS TANNLEGEN

Er du student med gyldig studiebevis tilbyr vi helt unike og eksklusive studentrabatter på din tannbehandling:

I tillegg ligger våre ordinære priser til enhver tid under eller på gjennomsnittet av andre tannlegeklinikker og den offentlige tannhelsetjenesten i Trondheim. Du kan for øvrig lese om våre priser her: Priser. Husk da å trekke fra din studentrabatt.

Trondheim Tannlegesenter tilbyr alle former for tannlegebehandlinger, som undersøkelse, fyllinger, behandling av tannkjøttbetennelse, trekking av tenner, rotfylling, samt estetiske behandlinger som tannbleking, skallfasetter, tannregulering, tannsliping og tannerstatninger med mer. Dersom du har akutte smerter og akutt behov for tannlege vil vi gjøre det vi kan for å kunne tilby deg time samme dag. Våre tannleger har i tillegg spesialkompetanse og lang erfaring i behandling av pasienter med tannlegeskrekk, de er autoriserte TOO-behandlere (Tilrettelagt tannhelsetilbud til personer med sterk angst for tannbehandling (odontofobi), tortur- og overgrepsutsatte) og er alle svært empatiske og faglig sterke, med norsk autorisasjon og utdannelse fra Norge. Les mer om våre tannleger her: Våre behandlere.

ØKONOMISK STØTTE TIL TANNBEHANDLING – REFUSJON FRA STATEN

Fra og med 2023 har Stortinget vedtatt at personer mellom 21 og 24 år ikke skal betale mer enn 25 % av fylkeskommunalt takst for undersøkelse og nødvendig tannbehandling. Trondheim fylkeskommune vil dermed dekke 75% av utgiftene til nødvendige tannlegetjenester for 21-24-åringer bosatt i fylket. Er du folkeregistrert eller har midlertidig bostedsadresse i Trondheim, Malvik, Stjørdal, Levanger, Frosta, Steinkjer, Frøya, Hitra eller Grong kommune, kan du motta tannbehandling hos oss og kun betale egenandelen på 25% av totalkostnaden, resten av kostnaden sender vi direkte til Trondheim Fylkeskommune etter avtale med kommunen.

Tannhelserefusjonsordningen til SiT ble avviklet 01.01.2023.
Voksne fra 25 år og eldre må, fra og med 27. mars 2023 betale full (student)pris på tannbehandling både privat og offentlig. Merk: tidligere fikk personer som fyller 25 og 26 år, også refusjon på tannbehandling. Denne ordningen har nå utgått. 25-26-åringer må nå må betale fullpris hos sin tannlege på lik linje med alle over 26 år. Har du i tidsrommet frem til 1.april 2023 fått behandling som ikke er delvis refundert av staten, kan du søke refusjon for inntil 50 prosent av kostnadene. Kostnadene må være dokumenterte og spesifisert kvittering må legges ved.

Legg inn din timebestilling her: Bestill time, eller ring oss på telefon 909 00 909.

Velkommen!

Kilde:

Helsenorge – Hvem betaler tannlegeregningen din? – Helsenorge

www.trondelagfylke.no/vare-tjenester/tannhelse/Dine-rettigheter

Rundskriv I/2-2023 Utvidet fylkeskommunalt tannhelsetilbud i 2023