Dsc09135

Våre behandlere

Tannleger

Arne Henrik Finnanger

En svært folkelig tannlege som elsker sitt arbeid og stortrives med pasientene sine!

Arne-Henrik ble utdannet tannlege i 2008 og har siden den tid jobbet i ulike private tannklinikker i Trondheim og Stjørdal. Han har tidligere jobbet ved både Trondheim Tannhelsesenter (nå Oris Dental avd Leutenhaven) og Toppen Tannhelse (nå Oris Dental Sirkus Shopping), og jobber nå ved Trondheim Tannlegesenter og Torget Tannhelse i Stjørdal (Tlf Torget Tannhelse: 74 82 55 00). Hos Trondheim Tannlegesenter tar han i hovedsak imot pasienter mandager og tirsdager samt torsdager kveld.

Arne-Henrik utfører all type tannlegebehandling, han har lang erfaring med behandling av pasienter med sterk tannlegeskrekk og har autorisasjon for bruk av lystgass og beroliggende midler under behandling.

Arne-Henrik tar gjerne imot sine tidligere pasienter, og ønsker selvfølgelig nye pasienter velkommen i tannlegestolen!

Ingrid Valen

Ingrid Valen har sin utdannelse fra Universitetet i Oslo og ble uteksaminert som tannlege i januar 2013.

Ingrid er oppvokst på Jakobsli og har jobbet ved Ranheim Tannhelse siden oppstarten i 2015.

Ingrid er en erfaren tannlege med bred kompetanse innen alle typer tannbehandling, alt fra standard undersøkelse til omfattende restaurering av ødelagte tannsett.

Ingrid er godt vant med med ulike pasientgrupper samt pasienter med tannlegeskrekk. Hun legger stor vekt på skånsom og estetisk behandling og har fokus på kvalitet i arbeidet, omsorg og kommunikasjon. Pasientens beste er alltid i fokus.

Ingrid har også sertifisering i Invisalign og har siden 2017 behandlet pasienter med Invisalign/ alignerbehandling.

Ingrid ønsker alle nye og gamle pasienter velkommen.

Johannes Lerdahl

Tannlege Johannes har sin utdanning fra Universitetet i Bergen og er medlem av den norske tannlegeforening.

Johannes er oppvokst i Trondheim, på Jakobsli. Han er rolig og omtenksom og legger vekt på god kvalitet og at pasienten skal få en god opplevelse. 

Johannes vil ta godt i mot deg med tannlegeskrekk, og er autorisert TOO-behandler (sertifisert innen TOO – Tilrettelagt tannhelsetilbud til personer med sterk angst for tannbehandling, odontofobi). Han er svært opptatt av at pasientene skal føle seg hørt og godt ivaretatt og tar seg god tid med sine pasienter.

Tannlege-Johannes-Lerdahl-2

Ida Moltu Staurset

Ida Staurset har sin utdanning fra Universitetet i Bergen. Hun ble  uteksaminert i juni 2018, og har siden endt studie jobbet ved Ranheim Tannhelse.

Ida er medlem i den norske tannlegeforening. Hun har mye erfaring med behandling av pasienter med tannlegeskrekk, og er sammen med sin tannhelsesekretær ett av tannbehandlingsteamene for TOO (Tilrettelagt tannhelsetilbud til personer med sterk angst for tannbehandling (odontofobi)). Hun er tålmodig, omtenksom, utadvendt og vektlegger at pasientene skal føle seg trygg og ivaretatt under behandlingen.

Fredrik Holthe

Fredrik er en rolig og trivelig tannlege. Han er født og oppvokst på Byåsen i Trondheim. Han er utdannet tannlege ved Universitetet i Bergen og er medlem av Den Norske Tannlegeforening.

I sin yrkesutøvelse har Fredrik kvalitet og komfort i fokus. Fredrik ønsker at alle skal føle seg trygg og ivaretatt hos tannlegen, og vet at noen ganger kan det kreve litt lengre tid å oppnå dette. Fredrik har autorisasjon til å bruke lystgass på pasienter i behandlingssituasjon. Dette er til stor hjelp for engstelige og redde pasienter. 

Fredrik søker alltid å oppnå et estetisk og funksjonelt sluttresultat av høy kvalitet.

Oliver Ertsås

Oliver er en sindig og omgjengelig kar som er født og oppvokst i Leksvik; ei bygd på andre sida av Trondheimsfjorden. Han er utdannet tannlege ved Universitetet i Tromsø og har i løpet av studietida vært engasjert i studentavisa og hatt verv som styremedlem i Odontologforeninga. Han er medlem av den norske tannlegeforening. Sommeren 2021 arbeidet han ved Finnsnes tannlegekontor, og har også tilegnet seg ekstra erfaring og kunnskap gjennom undervisning av tannlegestudenter ved UiT.

Oliver vil møte pasienten sin med et smil og vil etterstrebe at pasienten føler seg trygg under behandling. Han utfører jobben sin grundig og skånsomt, og er opptatt av holdbare og estetisk tilfredsstillende resultat.

Matias Fosse Marjala

Matias er en energisk, glad ung mann fra Tromsø. Han vektlegger god kommunikasjon og setter pasienten i fokus, samtidig som han er kvalitetsbevisst på arbeidet han gjør. Det er viktig for han at pasientene føler seg sett, hørt og trygge i behandlingsstolen. Han er utdannet ved Universitetet i Tromsø og er medlem av Den Norske Tannlegeforeningen.

08_Stjørdal tannlege-M_v2

Oda Damås Olsen

Oda Olsen er uteksaminert fra institutt for klinisk odontologi i Tromsø.

Hun har jobbet i den offentlige tannhelsetjenesten i Trondheim, og har erfaring med pasienter som har odontofobi (tannlegeskrekk). I tillegg tar hun imot henvisninger fra Too-prosjektet.

Vilde Skevik

Vilde Fauske Skevik har sin utdanning fra Universitetet i Tromsø og er medlem av den norske tannlegeforening.

Vilde er rolig og omtenksom, hun vektlegger pasientomsorg og kvalitet i arbeidet hun utfører. Det er viktig for henne med god kommunikasjon slik at pasienten føler seg ivaretatt og hørt. Hun har erfaring med å jobbe med pasienter med tannlegeskrekk. 

.

Tannpleiere

Giamy Vu

Tannpleier Giamy Vu er utdannet tannpleier fra Universitetet i Bergen.

Giamy jobber mye med behandling av tannkjøttsykdommer og forebyggende behandling av tenner, men tar også vanlige undersøkelser. I tillegg driver hun oppfølgning av pasienter som har fått rehabilitert tannsettet og systematisk behandling av tannkjøttsykdommer som gingivitt og periodontitt.

Giamy har erfaring med pasienter som har tannlegeskrekk, og ønsker at alle pasienter sitter igjen med en positiv opplevelse etter behandlingen.  Skulle det være nødvendig med beroligende eller lystgass under behandling vil dette tilbys med samarbeid med tannlege Arne-Henrik Finnanger.
Dersom du har krav på refusjon fra HELFO for utgifter til tannbehandling, vil dette også gjelde for behandling gjennom vår tannpleier Giamy.

Giamy er medlem i den Norske Tannpleierforeningen og er til enhver tid faglig oppdatert innen tannbehandling. Hun er tålmodig, blid, varsom og ønsker alle pasienter velkommen!

Ta kontakt for en hyggelig samtale og en grundig undersøkelse av tannpleier Giamy.