bedrift

Bedriftsrabatt

En bedriftsavtale med tannklinikken gir dine ansatte gode rabatter!

Er bedriften din lokalisert i nærheten av vår klinikk? I så fall, hvorfor ikke ta kontakt og spørre om våre bedriftsrabatter? Vi tilbyr en gunstig rabattordning på rutinemessige tannbehandlinger til lokale bedrifter. Tilbudet er gratis og det er vår måte å gi tilbake til lokalsamfunnet og hjelpe enda flere mennesker med å få tilgang til tannbehandling av høy kvalitet og til gunstige priser.

Tannhelsen er en viktig del av den generelle helsen, og friske og pene tenner har blitt et sunnhetstegn i dagens samfunn. Jevnlige undersøkelser og rens til tannlegen vil bidra til å forebygge tann- og tannkjøttsykdommer, og oppdage eventuelle kostbare og alvorlige sykdommer på et tidlig stadium. Med Trondheim Tannlegesenter sin bedriftsavtale vil bedriftens ansatte få gode rabatter på årlige undersøkelser og på all øvrig tannbehandling ved klinikken*.

Hvis du vil finne ut mer, kan du ta kontakt med oss via vår mail: hei@trondheimtannlege.no.

Med Trondheim Tannlegesenter sin bedriftsavtale får de ansatte:

Vi er lokalisert 5 min kjøring fra sentrum i retning Ranheim/Jakobsli. Med gode bussforbindelser, kveldsåpent, gratis parkering og beliggenhet nært E6, tilrettelegger vi for at dine ansatte enkelt kan komme seg til tannlegen.

Vilkår bedriftsrabatt /bedriftsavtale

Bedriftsavtalen tilbys bedrifter med over 10 ansatte. Bedriftsrabatten gjelder kun rutinemessige undersøkelser og standard  tannbehandlinger. Rabatten kan ikke benyttes sammen med andre tilbud. Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene og betingelsene når som helst. Ansettelsesbevis må fremvises ved oppmøte på klinikken for å få rabatten.

*) Rabatten på 10% gjelder ikke for Invisalign tannregulering og eventuelle eksterne utgifter til tanntekniker (eksempelvis direktekostnader til tanntekniker ved produksjon av blekeskinne/bittskinne, tannimplanteter, o.l, men pasienten vil her få 10% rabatt på tannlegens arbeid).