mennesker_smiler

Ta smilet ditt tilbake

Ditt smil, vår lidenskap, din lykke..

Et smil er ofte en vesentlig del av førsteinntrykket man får av en person, og mange sliter i dag med komplekser for tennene sine. Friske og pene tenner er blitt et sunnhetstegn i dagens samfunn. Samtidig har økt sukker- og syreinnhold i matvarer medført at tenner ofte blir nedslitt, brune av misfarging eller i verste fall har råtnet. Vi har pasienter som dekker til tennene sine med stort skjegg og bart, og kvinner og menn som ikke har turt å smile ordentlig på mange år. Personer med komplekser for tennene tilegnet seg også måter å snakke på for å skjule tennene mest mulig. Vi mener at dette er helt feil. Et smil og lykkehormoner som det bringer, er essensielt for menneskers helse, og vi jobber derfor aktivt med å få ditt smil tilbake!

Vi tilbyr flere former for tannbehandling for å få deg til å bli mer fornøyd med den estetiske delen av dine tenner og ditt smil. Tannbleking kan ofte være et effektfullt virkemiddel. I andre tilfeller hvor tennene er sterk nedslitt eller skadet, vil ikke bleking av tenner være tilstrekkelig, og vi kan da tilby tannkrone og tannerstatning for å gi deg ditt ønskede resultat. Dine ønsker og behov, sammen med råd fra tannlegen, bestemmer hvilke behandling som er best egnet på deg.

Vi har tannleger og tannhelsesekretærer som selv har fasetter og kroner på sine tenner som mer enn gjerne vil dele deres erfaringer med deg som pasient.

Vårt fokus er å ta vare på ditt smil, fordi et smil smitter og gir positiv energi både for deg og de rundt deg.

Fordi du fortjener å smile, og ditt smil er vår lidenskap..