DSC09135

Om oss

Ditt smil vår lidenskap!

Velkommen til Trondheim Tannlegesenter (Tidl. Ranheim Tannhelse), en moderne og nyoppusset tannklinikk med 7 tannleger og 1 tannpleier. Vi har kveldsåpent, og gratis og enkel parkering. Flere av våre tannleger er spesialisert innen tannlegeskrekk. Våre behandlere har lang og bred erfaring, og tilbyr alle typer tannbehandling.

Vi sørger for at du får årlig kontroll av tannkjøtt, munnhule og tenner. For oss er det viktig å gi deg smertefri behandling og at tenner får et pent estetisk resultat, og at du får en god opplevelse av det å være til tannlegen. Vi jobber mye opp mot pasienter med tannlegeskrekk, og vårt mål er å begrense pasienters eventuelle tannlegeskrekk til et minimum.

Vi har en behagelig og hyggelig atmosfære på tannklinikken, topp moderne utstyr og dyktige og erfarne tannleger som alle har sin utdanning fra Norge.

Du kan legge inn online bestilling på vår nettside her, sende oss en mail på hei@trondheimtannlege.no eller ring 909 00 909.

Som tannlege må du være flink til å håndtere både tenner og mennesker, og våre tannleger er nettopp dette! Tannlegevirksomhet er et håndverk. Det krever høy kvalitet i form av nøyaktighet, stabilt håndlag og riktig utstyr, så vel som krav om sosiale egenskaper til tannlegen som er minst like viktig. Ettersom mange pasienter er engstelige for tannbehandling trenger de å bli beroliget og ivaretatt. Våre allmenntannleger skaper tillit og trygghet, har empati og gode kommunikasjonsevner. Vår klinikk fokuserer på høy trivselsfaktor både for våre kunder og våre ansatte.

Gratis parkering og kveldsåpent

Vi har kveldsåpent og gratis parkering! Hos oss kan du få time både på dag- og kveldstid, og vi har akutt-tjeneste når noe virkelig haster. Vår visjon er å bli den foretrukne tannlegeklinikken i nærområdene Malvik, Charlottenlund, Ranheim, Olderdalen, Jakobsli, Grilstad, Rotvoll, Moholt, Dragvoll, Strinda og Angeltrøa med mer. Med vårt tilbud skal du som pasient enkelt komme deg til tannlegen, også utenfor arbeidstid, og slippe å betale dyre parkeringskostnader mens du er til behandling.

Vårt mål er at dine besøk hos oss blir behagelige, og informative i form av gode råd fra tannlegen. Din første tannlegetime hos oss vil alltid bestå av undersøkelse, og eventuelt vurdering av forskjellige behandlingsmuligheter dersom det er behov for dette. Vi vil alltid fortelle deg om den optimale behandlingen og eventuelle andre alternativer. Ut fra disse opplysningene kan du ta stilling til hva du selv ønsker. Dersom du har behov for større tannbehandling / inngrep vil du alltid få vite hva et inngrep koster før tannlegen setter i gang behandlingen, og du vil alltid få god informasjon om de forskjellige behandlingsalternativene som foreligger. Vi har transparente priser, og vår prisliste finner du her. Vår verdiskaping er fokus på kvalitet, lett tilgjengelig tannbehandling i form av kveldsåpent og akuttimer om noe virkelig haster, dyktige og hyggelige tannleger, samt svært konkurransedyktige priser.

Vi tilbyr også bedriftsavtale med gunstige bedriftsrabatter. Bedriftsavtalen er gratis å binde, og det eneste vi forlanger av bedriften er at de forplikter seg å markedsføre Trondheim Tannlegesenter opp mot sine ansatte. For mer informasjon, se her.

Vi ønsker velkommen til gamle og nye pasienter. Hos oss får du profesjonell behandling helt fra timebestilling (trykk her for bestilling), til ferdig resultat.

Personlig og profesjonell tannbehandling.

Velkommen til oss!

Virtuell omvisning